MEDLEM

Cecilia Grahn Nyd

vVD, MEC Gruppen AB

Jag representerar MEC Gruppen, ett grossistföretag inom branschen för profilprodukter och produktmedia. Vi säljer till vidareförsäljande företag som förser sin köpare med produkter för framgångsrika kampanjer, event och profilering. 

Vi har sedan 1985, via eget kontor i Kina, arbetat med produktion och import av specialtillverkade reklamprodukter på kunds beställning. Numera är det också kompletterat av samarbeten med europeiska lagerhållande och tillverkande leverantörer. 

Efter 20 år i reklambyråbranschen tog jag steget över till profilprodukter, den kommunikationskanal som just byråer ofta förbiser. Bara att istället använda benämningen produktmedia skapar större förståelse för branschens verksamhet. Med tiden har jag därför på olika sätt engagerat mig i att driva utvecklingsfrågor för branschen. Frågorna är lika många som branschen är bred och spänner om områden från produktion, material, import, certifieringar, hållbar utveckling, marknadsföring och försäljning. 

Att på olika sätt arbeta med marknadsfrågor för företag ger en bred förståelse för de olika frågor som företag och företagare ställs inför. 
Genom uppväxten med företaget i familjen, har intresset för marknadsföring och utveckling alltid varit nära. Därav kommer också engagemang i olika föreningar, nätverk och organisationer, från branschorganisationer till fritidsengagemang. 

Jag träffas gärna över en lunch. 

Hemsida
LinkedIn
 

Kontakta mig

Boka Inspirationslunch med mig!
Jag finns i Halmstad