MEDLEM

Elli Kello

Delägare och VD, JFK Sweden AB

Jag representerar utbildningsföretaget J-F-K Sweden AB. JFK erbjuder en högkvalitativ utbildning inom service och underhåll för industrin. JFK vänder sig främst mot petroleumindustrin på Norsk sockel, men även mot svensk industri. Vi är godkända leverantörer av Norsk Sertifisering AS, Achilles JQS, Equinor (fd. Statoil) samt ID06. JFK går sin egen väg och är det enda Svenska företaget som är certifierade i Norsk Sertifisering AS, ett certifieringsorgan för Norges industri.
 
Mitt främsta kompetensområde är inom prestationspsykologi och beteendevetenskap. Min utbildning är; magisterexamen inom psykologisk rådgivning. 
 
Rådgivningen som är baserad på icke kliniska klienter dvs. personer som redan är stärkta men i behov av vägledning. Många av mina uppdrag har varit att hjälpa högpresterande idrottare (indivier och lag). 
 
Jag kan stolt presentera JFK som ett unikt företag, vilket vi har byggt från grunden. Vi har ett samarbete med ett företag i Riga och hoppas att expandera mer under kommande år.
 
Jag har varit med i LE sedan starten och har varit en del av dess utveckling både som medlem men även som styrelseledamot. Min roll i styrelsen är medlemsansvarig.

Hemsida
Linkedinprofil

Kontakta mig

Boka Share-lunch med mig!
Jag finns i Halmstad