MEDLEM

Elli Kello

Delägare och VD, JFK Sweden AB

Jag representerar utbildningsföretaget JFK Sweden AB där jag som delägare och VD har en roll som ger mig personlig utveckling varje dag. JFK erbjuder en hög kvalitativ utbildning inom, vad vi i Sverige kallar säkra lyft. 
 
JFK vänder sig mot den Norska olja och gas sektorn, vi utbildar enligt deras regelverk och riklinjer. Vi kan stolt presentera JFK som de enda företaget i Sverige som är certifierade genom ett Norsk certifieringsorgan för denna industri. 
 
Som företagsledare jobbar jag stenhårt för att se JFK växa. Min utbildningsbakgrund; magisterexamen inom idrottspsykologisk rådgivning, har gett mig stora kunskaper som jag kan praktisera på JFK t.ex via målmedvetenhet, ledarskap och organisation. Jag har även lärt mig att våga se negativa upplevelser som positiva lärdomar inför framtiden samt att våga ta hjälp där man själv saknar kunskap vilket gynnar både mig själv och mitt företag.
 
Jag har en stark tro på ett jämställt samhälle. Jag ser en stor brist i att inte våga bryta gamla normer och våga se nya möjligheter med ett öppet sinne. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter lika gärna som jag vill blir inspirerad av nya. 

Jag driver även elli - exploring lifelong interaction som idrottspsykologisk rådgivare. 
 
Member of the board;
Winnet Halmstad, ordf. (2011 – 2013)
Winnet Halland, ledamot (2011 – 2013)
Science Park Entrepenörsförening, ledamot (2013 - )
Sciences Park Halmstad, ledamot (2015 - )

Hemsida
Linkedinprofil
 

Kontakta mig

Boka Share-lunch med mig!
Jag finns i Halmstad