MEDLEM

Emil Elmbert

VD/Ägare

VD/grundare av Helt Digitalt Sverige AB, som erbjuder helt digitala tjänster inom redovisning och bokföring via anslutna redovisningsbyråer. Slutkunderna erbjuds ett individuellt fast månadspris för olika paket med olika omfattning, helt efter behov. 

Driver även Sting Revision AB som är en redovisningsbyrå med fokus på rådgivningen. Bolagsstrukturer är vår specialitet. Hur äger du ditt aktiebolag? Om du inte riktigt förstår frågan, tycker den verkar konstig, eller om ditt svar är ett sjävklart ”Det är jag som äger mitt bolag!” så ska du absolut prata med oss. Du som entreprenör ska äga/deläga aktiebolag, men du måste göra det på rätt sätt. Äger du på fel sätt idag hjälper vi dig att strukturera om. 

Mina tidigare erfarenheter är bl a att ha grundat och byggt upp ett försäkringsförmedlingsbolag i Halmstad, som jag sålde 2006. När barnen var små hade jag en längre anställning inom Swedbank-sfären. Har även arbetat inom webbutveckling front-end om vi går way back. Tycker fortfarande att webb är så kul att det händer att jag tar sporadiska uppdrag även inom det. 

Mina framtida erfarenheter kommer att bli inom SaaS och RegTech där ett nytt spännande bolag lanseras under början av 2023. 

Privat gillar jag antikviteter, konst, resor, rött vin och livsnjutning i största allmänhet. 

Nätverkande för mig betyder att dela med mig av mitt nätverk. Att bjuda på det jag kan och att dela med mig av kunskap och erfarenheter. 
Är alltid öppen för 1-2-1 möten med såväl befintliga kontakter som med helt nya. Så oavsett vilken kategori du som läser detta tillhör, connecta med mig på LinkedIn så bokar vi in nåt. 


LinkedIn
Hemsida
 

Kontakta mig

Boka Inspirationslunch med mig!
Jag finns i Halmstad