MEDLEM

Johan Falkenberg

Delägare, EffectSoft AB

Jag har arbetat som IT-entreprenör sedan 1990 där jag alltid varit ägare/delägare och har hittills byggt upp tre olika företag helt ifrån grunden vilket har skapat en viss yrkesfärdighet inom företagsbyggen och dess utmaningar.

Min branschinriktning har alltid varit inom IT som en effektiviserande och automatiserande roll inom affärssystemlogik, beslutsstöd, bokningssystem och integrationer mellan befintliga, nya eller tidigare införda IT-investeringar.

Jag har även deltidsprogrammerat ända fram till 2014 då jag fokuserar på tillväxt och försäljning i EffectSoft gruppen. Har varit aktiv i motsvarande nätverket Ledande Entreprenörer sedan år 2000

Meriter:

Det hittills absolut största företagsbygget pågick 1996-2012 då jag och Per Hübinette byggde upp ResTech AB i Halmstad ifrån ett helt blankt papper. Vi skapade ifrån första till sista kodrad ett helt komplett affärssystem, bokningssystem, skiduthyrning och skidskola till bla. Skistar och 55 andra skidanläggningar i Norden. Lyckades konkurrerade ut alla stora system som fanns på vinterturistmarknaden.

Systemet används än i dag av många skidanläggningar och vi kan stolt konstatera att vara först med att ha en OnLine Webb i realtid där bokningarna landade rakt in bokningssystemet så de var helt färdiga att checka in utan en enda knapptryckning ifrån personalen. Detta gjorde vi redan 1999 i Lindvallen.

Idag använder jag all den bakomvarande kunskapen i IT-konsultbolaget EffectSoft och delar gärna med mig av mina kunskaper inom Ledande Entreprenörer.

Profil på LinkedIn

Kontakta mig

Boka Share-lunch med mig!
Jag finns i Halmstad