MEDLEM

Katarina Raskov

Ägare och Projektutvecklare, Raskov Utveckling AB

Efter att ha arbetat med projekt- och marknadsutveckling som anställd under många år beslutade jag mig för några år sedan att starta egen konsultverksamhet. 
Jag har fokus på verksamhetsutveckling för företagare på landsbygden men brukar samtidigt lite retoriskt fråga: Var slutar stan och var börjar landsbygden?! 

Min erfarenhet som entreprenör började redan när jag i början på 90-talet drev eget företag i Italien och åren i Rom har utan tvekan präglat mig mycket. 

Jag är en generalist med bred erfarenhetsbakgrund som gör att jag snabbt kan överblicka nya situationer. Mina två styrkeområden är projektutveckling och marknadsutveckling där mycket av arbetet ofta går ut på att hämta in kunskap från olika källor, kontakta experter inom olika områden och sedan sammanställa vad man får fram. 
I det dagliga arbetet tycker jag om att jobba med att hitta lösningar på problem och utveckla idéer, gärna i samarbete med andra. Samtidigt kan jag finna det väldigt avkopplande att ibland få sätta sig mig vid datorn och jobba med administrativa uppgifter eller sjunka ner i arbetet med layout. Variationen är det som tilltalar mig. 

Jag nätverkar gärna och ofta eftersom jag tycker det personliga mötet är en viktig väg till nya erfarenheter. Därför ser jag gärna fram emot en lunch med just dig som har tagit dig tid att läsa detta.

Hemsida
Linkedin profil

Kontakta mig

Boka Share-lunch med mig!
Jag finns i Halmstad