MEDLEM

Lisa Perby

VD och delägare, MonthlyCup Sweden AB

Jag började tidigt som säljare, man kan nog säga att det ligger i familjen med en mor som också var egenföretagare. Allt från att sälja morötter vid 3 års ålder till att vinna majblommeförsäljningen i Sverige. Sedan dess var resan utstakad och jag har arbetat med det mesta från guide på Ishotellet till radio- och bioreklam. 

Mitt första egna bolag var som återförsäljare inom kosmetik och hudvårdsbranschen som lärde mig att se det positiva och fokusera på det man faktiskt gjort istället för att klandra sig för det man inte gjort. Ett mindset föddes. 

Jag älskar att lära mig nya saker och när vi beslutade oss för att starta MonthlyCup visste jag inte hur otroligt mycket jag skulle lära mig och hur fantastiskt roligt det (oftast) skulle vara. Alltifrån formmakning och silikon till vulkningstider och biokompabilitetstester. Listan är lång! 

Redan från början var schyssta villkor och att arbeta för kvinnors rättigheter i världen viktigt för oss. Idag kan jag stolt säga att vi arbetar aktivt med 10 av de 17 uppsatta SDG-målen som FN har. 
Vi har på bara 3 år gått från ingenting och att sitta hemma vid köksbordet och arbeta till att 2 gånger inom ett år fått byta till större lokaler och vara marknadsledande på menskoppar i Sverige. 

En av favoritsysselsättningarna är att inspireras av och inspirera andra så jag tackar gärna JA till en lunch! 

Hemsida
LinkedIn

Kontakta mig

Boka Inspirationslunch med mig!
Jag finns i Halmstad