MEDLEM

Madeleine Magnusson

Ägare och VD, Madeleine Magnusson 

Hej, jag heter Madeleine Magnusson och jag har en dröm att tända världens ögon. För 6 år sedan bestämde jag mig för att förändra mitt liv, markant. Jag hade flytt från en destruktiv relation med livet i behåll. Startat upp mitt företag trots skyddad identitet och en halv miljon i skulder på kronofogden. Jag var bestämd, jag ville göra något för mänskligheten, att hjälpa människor växa och samtidigt leva min dröm. 

Mitt företag hjälper människor att växa på insidan genom produkter och tjänster inom mindfulness, personlig utveckling, yoga och coaching. Min ambition är att hjälpa privatpersoner och företag att nå sina drömmar och mål. Fokus ligger i att behålla ett lugn. När vi är lugna och harmoniska fattar vi kloka och visa beslut och blir inte lika lätt uppjagade över småsaker, vilket i sin tur leder till en bättre hälsa. Det sägs ju ofta att stress är skadligt för vår hälsa, men stämmer det verkligen? En mycket intressant studie från universitetet i Wisconsin säger att det beror på vad DU TROR om stress. Och det gäller i alla avseenden, vad du tror om saker och ting har en mycket stor påverkan på ditt liv. Dina övertygelser styr ditt liv. Madeleine Magnusson hjälper sina kunder att identifiera negativa övertygelser, får förståelse om hur vår stenåldershjärna fungerar och omprogrammerar begränsade övertygelser till gynnsamma så att de lätt och enkelt kan nå sina mål. 

Nya samarbeten är alltid spännande, jag tror inte att ensam är stark, utan att vi tillsammans kan skapa en bättre värld att leva i, ett hållbart samhälle med kärlek. Och JA man får gärna bjuda mig på lunch :-). Hemsida
Linkedin profil

Kontakta mig

Boka Share-lunch med mig!
Jag finns i Halmstad