MEDLEM

Per Ola Persson

Delägare & Grundare, EasyServ AB

Merparten av yrkesverksamma karriär har jag jobbat i företag där jag varit delägare/grundare. Det började redan på utvecklingsingenjörslinjen då jag tillsammans med några kurskamrater startade företag parallellt med utbildningen. På den vägen har det blivit ett antal företag som jag medverkat i på olika sätt bidragit med entreprenörsanda och affärsutveckling. 

Idag är jag verksam som marknadschef och delägare i EasyServ AB. Ett företag som jag var med och grundade 2013 på Sciencepark Halmstad. Bolaget utvecklar system för onlineövervakning av värmepumpar. Denna plattform effektiviserar det dagliga arbetet för landets värmepumpsserviceföretag genom att enklare och effektivare kunna övervaka, felsöka och serva sina kunders värmepumpar. 

Innan EasyServ jobbade jag med Energimannen AB, som jag grundade och var delägare i. Verksamheten var försäljning och service av värmepumpar för villor och fastigheter. Ur min vardag här kom idéerna till EasyServ. 

Jag har också ett långt förflutet inom en helt annan bransch, och det är inom 3D-visualisering, teknikinformation och prototyptillverkning. I många år var jag delägare och VD för konsultföretaget Talking Pictures AB. 

Min egna sammanfattning av mig som person: 
- Entreprenör/affärsutvecklare – kundfokuserad, jordnära 
- Praktiskt handlag – varit med om mycket 
- Drivkraft – vill lyckas, inget omöjligt 
- Uthållig – vet att hårt arbete är det som gäller 
- Lojal, samarbetsvillig – enkel att samarbeta med 

Bjud mig gärna på lunch, jag utbyter gärna erfarenheter med andra entreprenörer! 

Hemsida

Kontakta mig

Boka Share-lunch med mig!
Jag finns i Halmstad